Word ademcoach

Ademopleiding in Spanje

Ontdek de kracht van de adem.

Wil je meer leren over de aspecten van de adem en hoe je verschillende ademtechnieken kunt toepassen? Dit alles op een een unieke plek in Spanje ervaren? Tijdens deze intensieve opleiding gaan theorie en praktijk hand in hand en krijg je naast een boost in jouw persoonlijke groei ook de tools om als ademcoach anderen te kunnen begeleiden. De Breath Release Methode© is een ontwikkelingsmodel dat handvatten geeft om snel inzicht te krijgen in bepaalde patronen en hoe je daarbij de adem kunt inzetten om die te doorbreken en vastgezette spanning los te laten. De Breath Release Methode© is ontwikkelt door Erwin van Houwelingen en Mireille de Haas op basis van hun jarenlange ervaring met de adem; ieder met hun eigen expertise en zo worden eeuwenoude kennis en de laatste wetenschappelijke inzichten over de adem met elkaar verbonden. Combineer dit met de heerlijke plek in Noord Spanje waar we verblijven en je krijgt een onvergetelijke ervaring! Dit is waar we verblijven in: 123ole.nl, een geweldige plek én heerlijke maaltijden. Alles is verzorgd en zo kun je er helemaal induiken.

Luciënne

Ademcoach

Een prachtige reis..

Een prachtige reis in Spanje, zowel letterlijk als figuurlijk, zo kijk ik terug op de opleiding tot ademcoach. Van diepe innerlijke processen naar zelf de kneepjes van het vak geleerd krijgen door de zeer ervaren Erwin en Mireille. De verbonden adem is zo'n krachtige tool om mensen te helpen in het weer verbinden met het lichaam en het bevrijden van trauma's. ik ben blij dat ik met deze opleiding mijn coachingsrugzak verder heb mogen vullen en nu zelf aan de slag kan om samen met anderen een ademreis te maken, almafeliz.nl

Expertise

Meer dan 30 jaar ervaring met ademwerk

5 dagen

Op een unieke locatie

Praktisch

Duik in jezelf en leer meteen toepassen

Waarom kiezen  voor deze opleiding?  

Het is een intensieve opleiding door de combinatie van theorie en het doormaken van je eigen proces van zelfontwikkeling. Naast alle kennis die je opdoet is de eigen beleving een belangrijk onderdeel omdat deze ervaring ervoor zorgt dat je een professionele en betrokken ademcoach wordt. De opleiding is bedoeld voor (aankomend) professionals die zelfstandig werkend ademcoach willen worden of een eigen vak willen verdiepen door middel van ademcoaching. Maar ook als je geen ademcoach wilt worden is de Breath Release Methode© in te zetten voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Er wordt veel aandacht besteed aan verbonden ademen, omdat dit de meest krachtige en transformerende ademtechniek is die wij kennen. De opleiding is praktisch, effectief, no-nonsense. De hand-out ontvang je vooraf voor zelfstudie en er is volop begeleiding voor en na de opleiding.

Ja ik word ademcoach!


Adem opleiding ademexpert locatie

Reacties van een aantal deelnemers

Wat kun je verwachten:

Diepgaande ademsessies

Je leert iemand één op één te begeleiden in diep transformerende ademsessies en ondergaat zelf ook ademsessies die jou ondersteunen op persoonlijk vlak én als ademcoach.

Uitgebreide manual

Met alle lesstof verzameld

Verschillende ademtechnieken

Naast de verbonden adem die we gebruiken tijdens de ademsessies leer je andere technieken om in te zetten voor verschillende doeleinden

Body & mind methodieken

Je leert lichaamsgerichte oefeningen om de adem te ondersteunen

online community

Toegang tot online community

Exclusief toegang met je eigen account tot onze community voor je al je vragen en opmerkingen

Vijf dagen all inclusive

Prachtige locatie in Noord Spanje die zich leent voor ademwerk, meditaties; innerlijke groei én heerlijk, eerlijk eten

breath release methode

De Breath Release Methode©

✓ Verbinding; ontstaat vanuit optimaal contact hebben.

✓ Adem; zoals je ademt zo leef je.

✓ Aanraking; zonder aanraking is er geen leven.

✓ Expressie; zo laat jij jezelf zien aan de wereld.

✓ Energie, álles is energie en energie volgt aandacht.

✓ Integratie; doorvoelen, doorleven en van daaruit opnieuw in verbinding

Deze opleiding brengt je:

Ervaren van de kracht van de verbonden adem
Je kunt 1 op 1 ademsessies begeleiden
Inzicht in de werking van de adem
Je leert een ademanalyse maken
Hoe je een intake gesprek voert
Begrip van de verschillende ademgebieden en -patronen
Kennis spirituele anatomie en triggerpoints
Lichaamsoefeningen om de werking van de adem te ondersteunen
Verschillende ademtechnieken met verschillende doelen leren in te zetten
Na deelname en succesvolle afronding certificering als BRM ademcoach

Erwin in Mireille Breath Release academy

Jouw trainers

Erwin is ondernemer in hart en nieren maar ook gecertificeerd ademcoach en qigongleraar met een passie voor natuurlijke gezondheid en welzijn. Mireille heeft naast haar opleiding tot verpleegkundige onder andere natuurgeneeskunde, NLP, ademtherapieën en een opleiding tot yogadocente gevolgd. Samen geven ze al jarenlang verschillende programma's op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling waarbij altijd de adem een rol speelt. Niets is zo krachtig als bewust ademen, je adem is een tool die je altijd bij je hebt, zowel om te kunnen ontspannen als om je energie te verhogen. Het is zo mooi om te zien hoe mensen in hun kracht kunnen komen puur door de adem in te leren zetten. Deze kennis verspreiden ze graag via hun ademopleiding. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend telefoon- of zoomgesprek.

word ademcoach


Review van Vera

Vera

Ademcoach

Deze opleiding was ongelofelijk bijzonder!

Samen met een fantastische groep van studenten en twee geweldige docenten werd ik ondergedompeld in de wereld van ademwerk. Het was een intensieve, heftige maar ook mooie tijd waar ik onwijs veel heb mogen leren. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik deze kennis nu kan uitdragen en mensen door middel van ademwerk kan helpen, verademingcoach.nl.

Ademcoach via de Breath Release Methode©

Voor wie?

Alle adementhousiastelingen en iedereen die met mensen werkt en ademwerk wil integreren in het aanbod.

Veilige setting

Door de veiligheid die Erwin en Mireille bieden naast hun uitgebreide kennis, groei jij op persoonlijk en professioneel vlak

Go fot it!

Kies voor jezelf, kies voor je adem! Je gaat ervaringsgericht aan de slag met verschillende mind body technieken.

Veel gestelde vragen:

Is het wel een opleiding en niet meer een retreat omdat het maar 4 dagen is?

Jazeker is het een echte opleiding tot ademcoach. Met meer dan dertig jaar ervaring met ademwerk hebben we al heel wat opleidingen voorbij zien komen en gevolgd en onze ervaring is niet: hoe langer de opleiding hoe beter. De technieken zijn op zich simpel en gemakkelijk aan te leren maar waar het om gaat is het intunen; kun jij verbinding maken met die ander zonder jezelf te verliezen. We gaan heel praktisch aan de slag met veel oefenen en het is belangrijk dat je er thuis zelf mee verder gaat als je als ademcoach verder wilt. Wij blijven met je in contact na je opleiding o.a. via de online community waar er ruimte is voor intervisie en je ook met elkaar ervaringen kunt uitwisselen.

Krijg ik zelf ook een ademsessie?

Je gaat dagelijks wisselen tussen de rol van coach en coachee en Erwin en Mireille zullen ook een aantal kortere ademsessies geven voor de hele groep.

Is er vrije tijd?

We maken ruimte in het programma om je ervaringen te kunnen laten bezinken en misschien ook voorbereidingen te kunnen treffen voor de ademsessies die je gaat geven. Máár het is niet zo dat er voldoende ruimte is om bijvoorbeeld omliggende dorpjes te bezoeken, een wandeling in de omgeving kan zeker maar het is wel echt een intensieve opleiding van 4 dagen.

Leer ik wat over het gebruiken van muziek?

Tijdens een ademsessie kan muziek heel ondersteunend werken dus we besteden hier zeker aandacht aan. Naast hoe je muziek kunt inzetten leren we je ook over hoe je je stem het beste kunt gebruiken en over het inspreken van eventuele meditaties/ visualisaties.

Moet ik al ervaring hebben als coach/ therapeut?

Je hoeft niet al als coach werkzaam te zijn om aan onze opleiding te kunnen beginnen. Wel verwachten we van je dat je ervaring hebt met de bewust verbonden ademtechniek, dat je open staat om te leren en dat je voor aanvang de hand-out die we zullen sturen al aandachtig hebt doorgenomen.

Als fysiotherapeut liep ik er tegen aan dat mensen steeds weer terug kwamen met dezelfde spanningsklachten. Nadat ik zelf kennis had gemaakt met de Wim Hof ademtechniek was mijn interesse in de adem gewekt en op aanraden van een goede vriendin ben ik bij het ademcoachingsretreat van Erwin en Mireille terecht gekomen. Wat een reis was dat! Zoveel ervaren en geleerd en meteen toepasbaar, dit is zeker een aanrader.

Bart

Vijf dagen in Spanje voor de opleiding tot ademexpert

Waar en waneer?

Van 15 t/m 19 november 2024 in Noord Spanje.

Het landgoed waar we verblijven bestaat uit meer dan 1 hectare en je vindt er meer dan voldoende privacy omringt door prachtige natuur. De oude, volledig gerenoveerde boerderij biedt grote open ruimtes die zich perfect lenen voor ademwerk, meditatie en innerlijke groei. Je hebt je eigen slaapkamer en gedeelde badkamer. We maken kennis tijdens de lunch om 13:00 op vrijdag 15 november waarna het programma meteen van start gaat en nemen afscheid na het ontbijt op dinsdag 19 november. Klik hier als je meer wilt weten over de locatie: 123ole.nl

Jouw investering is €1495 (excl. reiskosten)


De opleiding is ook als driedaagse in Nederland te volgen.

Reserveer je plek of stel een vraag!